Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

СЕСА се оглежда за по-голям терен за концерта в Несебър

отпечатай новината

20.01.2015 14:17 | Видян 994 пъти

СЕСА се оглежда за по-голям терен за концерта в Несебър

Кралицата на балканската музика беше у нас, за да оглежда подходящи терени в морския ни курорт Несебър. Според запознати СЕСА обмисля варианта дали да не премести концерта си на 21 август на място с по-голяма площ и капацитет. Оказва се, че основната причина за дилемата на сръбската звезда е, че за по-малко от седмица след обявяването на голямото събитие у нас през лятото, вече има продадени над 3 000 билета. С това темпо на продажбите стадионът в Несебър може да се окаже тесен за внушителния проект, който подготвя певицата.

По всичко изглежда, че предстоящият концерт на СЕСА у нас, определян като номер 1 за лятото, несъмнено гони по успех най-големите изяви на звездата в Сърбия, а именно тези в Ушче, на последния от които са присъствали повече от 170 000 човека. Затова певицата отделя специално внимание на всеки детайл по организацията му и иска да осигури най-доброто за многобройните си почитатели.  

„Трогната съм от обичта, която получавам от българските фенове. Това ме прави изключително щастлива и ме амбицира да подготвя нещо уникално и специално само за тях.“ - коментира СЕСА.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !