И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Китаеца работи като бияч

отпечатай новината

21.01.2015 13:58 | Видян 4189 пъти

Китаеца работи като бияч

Ники Китаеца, чиято звезда изгря отново покрай "Биг Брадър Ол Старс", е един от най-големите главорези в столичния квартал "Люлин". Зад облика му на фитнес маниак с нежна душа, за какъвто се представи в "Големия брат" ,се крие безжалостен бияч и престъпник, пише в. "Всеки ден". Само името на Николай Първанов, както се казва всъщност риалити звездата, карало редица хора, предимно закъсали с парите длъжници, да треперят от страх и да не могат да заспят нощи наред.

Китаеца заработвал като бияч на местни лихвари, които отпускали пари на задлъжнели комарджии. Ако обаче не им ги върнеш навреме, и то с огромна лихва, срещаш близките юмруци на Китаеца. "Вие как си мислите, че навремето Ники се измъкна от връзката си с Азис, въпреки че имаше железен договор с него? Просто Ники познава момчета, които умеят да заплашват", разказва запознати. Сега Китаеца от дребна риба в подземния свят на "Люлин" израснал все повече, а фитнес залата, която върти заедно с половинката си Виолета, била просто прикритие за мутренските му задължения. И той, и жена му поддържат значително висок стандарт на живот и това било възможно единствено благодарение на връзките на Китаеца с не толкова почтени "бизнесмени".

"Обикновено той се саморазправя с комарджии, които не искат да си платят дължимото, или с хора, взели назаем от заложни къщи, а после не са ги върнали", разкриват детайли от тъмните занимания на Китаеца близки. "Веднъж така се беше ожесточил в един побой, че за малко не уби горкия човечец. Добре че го спряха разни негови аверчета, иначе просто щеше да му свети маслото. А той бе баща на две деца", разказват хора от столичния квартал "Люлин".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !