Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Мара пак стана блондинка

отпечатай новината

28.01.2015 10:43 | Видян 3003 пъти

Мара пак стана блондинка

Чалга певицата Мария си върза гащите с подпис и брак и вече спокойно може да се върне към предишното си фриволно поведение, клатят глава консервативни фолк фенове. Изпълнителката на „За любов са мъжете“ бе забелязана на участие в столичен клуб с нова визия и стар нрав, видя HotArena. Отново с руса коса и доста подкъсена, Мара се върна към предишното си амплоа. А както знаем, щом жената започне твърде често да сменя цвета на косата, значи нещата не са на добре.

Или както се пее в една песен: „Ако жена реши да избяга, първо косата и го издава“. Миньончето от няколко години имаше „възбрана“ да стъпва на сцената на задимените кръчми и да забавлява подпийнали студенти. Християн смяташе за неуместно приятелката му да кърши снага пред всички и да позволява на непознати да я пощипват.

Малко преди сватбата им обаче, заралийката отново си извоюва свободата и поднови участията. А сега, когато вече му надяна брачния хомот и Хриси й е в кърпа вързан, Мария си позволява още волности. Според гости на столичното заведение певицата цяла вечер флиртувала с мъжете, пращала им сърчица и целувчици, а те пък се радвали на късото й тоалетче от подиума.

Още докато беше с бившия си съпруг Димитър Андонов, Мара не криеше, че обича да флиртува. „Успях да си извоювам доверието на Митко, като си дадох няколко години почивка, в които нямах участия и гледах дъщеря си. За това време мъжът ми разбра, че може да ми вярва и когато започна да ми липсва мъжкото внимание на сцената, се завърнах“, сподели преди години в интервю Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !