Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Световен диджей идва за откриването на нов клуб

отпечатай новината

30.01.2015 13:48 | Видян 1377 пъти

Световен диджей идва за откриването на нов клуб

Днес почитателите на съвременния ентъртейнмънт ще станат свидетели на едно впечатляващо събитие-старта на най-новия проект на клубната сцена в столицата Platinum Club. Точно в 23.00 в петък заведението ще посрещне своите първи гости, сред които ще бъдат и множество представители на родния хай-лайф. За ударния старт на партито по повод откриването на клуба ще се погрижат специалния гост на вечерта DJ Saccao (Гърция), както и родните микс крале D-Trax и DJ Hammer.  

За най-издръжливите парти маниаци откриването на Platinum Club ще продължи и в събота, като се очаква то да приключи най-рано в неделя сутринта. Амбициозното начинание, плод на усилията на най-изявените специалисти в областта на нощното забавление, вътрешния  дизайн, музиката и PR-а, вече е факт. Реализацията му отнема месеци, но резултатът е определено впечатляващ. Интериорът на Platinum Club изненадва приятно със своите изчистени линии, с умелата игра между черния цвят и графитено-сивите тонове, които от своя страна са идеален фон за светлинните ефекти от последно поколение.  Съчетанието между перфектно лайт шоу и кристален саунд създават предпоставка за едно суперкачествено парти изживяване. Заведението разполага с цели 550 седящи места, като може да посрещне общо 1500 души.

Музикалната концепция  е издържана в духа на най-доброто, което предлага световната клубна сцена. Амбицията на мениджмънта е да представя регулярно на родната публика известни чужди и български диджеи, като акцентът ще е преди всичко върху ултра модерните в момента жанрове като ню хаус, комерс и квалитетен Hip-Hop & R’n’B. Специално внимание ще бъде отделяно на нежния пол, като за неговите представителки дори и в дните със специални ивенти входът ще бъде свободен.

За успеха на Platinum Club със сигурност ще изиграе решаваща роля и неговата локация. Разположено в идеалния център на столицата (ул. Шипка 6) на мястото на бившия хитов клуб ДАЛИ в един от най-аристократичните й райони, на гърба на Алма Матер, заведението е както с лесен достъп, така и предлагащо необходимата доза дискретност и сигурност за по-претенциозните си посетители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !