Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Жената на Веско Маринов отново яхна турски дядо на 60 години

отпечатай новината

31.01.2015 08:16 | Видян 5256 пъти

Жената на Веско Маринов отново яхна турски дядо на 60 години

Неверницата Цветанка Господинова, бивша жена на певеца Веско Маринов, отново се върна при стария си любовник – турския златар Фуат. Пред приятелките си признала, че се принудила отново да откликне на чувствата на 60-годишния бизнесмен от Истанбул, тъй като делата й никак не вървели, пише „Уикенд“. Цветанка бе любовница на търговеца на злато и бижута Фуат допреди 3-4 години, когато все още бе съпруга на Веско Маринов. Под предлог, че пазарува на едро накити и дрънкулки в Истанбул за магазините си в подлеза на хотел „Плиска” в София, невярната половинка на певеца често отскачаше до Истанбул, за да се види със заможния си любовник.

Разправят, че Фуат е интимен с Цветанка от поне 10 години, като именно заради него палавата красавица се е развела с първия си мъж – футболиста Мариус Юруков. Въпреки, че е доста по-възрастен от Цветанка, бизнесменът е лудо влюбен в нея и даже неотдавна й предложил брак. Тя даже обмисляла дали да не приеме, тъй като той бил изключително богат, а и нямал нищо против тя да поддържа и други интимни връзки.

След като се разведе с чутовен панаир с Веско Маринов, Цветанка се забърка в няколко мимолетни авантюри, преди да се влюби в пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев. Двамата обаче в момента не живеят заедно, твърдят запознати. Ченчев зарязал Веско-Мариновица, тъй като му писнало на стадион „Българска армия” да го бъзикат, че Димитър Пенев му се пада баджанак. Останала без постоянно гадже, Цветанка отново подхванала заможния турчин Фуат, който й подарил скъпо колие за Коледа, както и последен модел „Айфон”, а също така и три палта.

„Фуат може и да не е пръв красавец, но пък е много внимателен с мен. Освен това аз почти не правя секс с него, тъй като той има пейсмейкър на сърцето”, разказвала без срам интимностите от своя живот с турския дядо дашната Цветанка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !