Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!

отпечатай новината

02.02.2015 16:18 | Видян 2545 пъти

Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!

Младата певица Рут Колева застана открито и критикува във видео Саня Армутлиева в социалната мрежа Facebook. Тя се обръща към приятели и колеги да поведат обща борба, с която да я отстранят от ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Искам да алармирам за един проблем, който гние в музикалната гилдия. Саня Армутлиева е човек, който не само вреди на музикалната индустрия, но ощетява и творци. Предполагам, всеки един от вас знае за конфликтите, които има в нейната компания, как с доста изпълнители тя се разделя със скандал или дело", започва призива си Рут.

Както е известно, Саня е продуцент на талантите, които излязоха от Мюзик Айдъл, както и на трите сезона в X Factor. Според Рут Колева медийният натиск, който Армутлиева е упражнила, до голяма степен ощетява българските изпълнители, пишат от dnes.bg. И допълва, че тя е в конфликт на интереси в ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Това са две дружества, в които членуваме много колеги, които разпределят едни пари, които реално са на всички нас, на нашето творчество, на нашия труд. Които тя през годините е ограбвала", заяви Рут. Според Колева гилдията трябва да бъде единна и да премахне от постовете в двете организации хора като Армутлиева.

"Четем в интервюта, че България няма добри автори и изпълнители, но всички знаем, че това не е така. Тъй като възможностите, които ни се дават, са изключително ограничени. И се държат от една шепа хора, сред които и Станислава Армутлиева.

Бъдете единни и да изкореним този вредител от нашата среда. Аз нямам никакви дивиденти и личен интерес, най-много да си навлека допълнителни неприятности от това, че проявих смелост да подам крак и заедно да променим нещо. Призовавам всички, които имат идея - например да влезем с подписка на следващото заседание на ПРОФОН или Мюзикаутор - моля, съдействайте. В това трябва да бъдем заедно, общество музиканти, които искаме добро бъдеще за нас. Ще се радвам и други хора да ни подкрепят", завършва Рут Колева.

Много изпълнители подкрепиха Рут за позицията, като тепърва се очаква скандалът да се разраства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !