бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Пламен и Иво напуснаха Х фактор

отпечатай новината

03.02.2015 09:00 | Видян 2322 пъти

Пламен и Иво напуснаха Х фактор

Братята Пламен и Иво напуснаха Х фактор. Двамата братя получиха най-малко от зрителските гласове. Те се явиха на елиминации с Невена и в крайна сметка загубиха.Братята грабнаха сърцата на журито и публиката още в началото на риалити формата с първото си изпълнение на Джъстин Бийбър – „As long as you love”. Така усмихнатите момчета от Добрич дадоха сериозна заявка за победата. Иво и Пламен вървят по едни и същи стъпки от деца. Като ученик Пламен, който е по-големият от двамата, пристига в София, за да учи в Музикалното училище „Любимир Пипков“. Малко по-късно, когато влиза в НАТФИЗ, той е последван от брат си Иво.

В последната вечер обаче изпълнението им не беше одобрено от публиката. „Тази вечер според мен се застреляхте с елиминационната песен. Загубихте, Невена беше по-добра, но това го казвам аз – музикантът. Аз, човекът, който е на вашата страна. Публиката е тази, с която се преборваме, за да можем да бъдем обичани. Затова заставам на ваша страна”, каза Любо, който все пак гласува за тях.

„Вашето изпълнение беше най-слабото дотук, но Х фактор е харизмата, това е водещо. Невена, освен, че имаш умението да владеш публиката, от началото досега без да имам колебания, считам, че ти си най-добрата певица в това шоу”, коментира Мария Илиева.

„Ние няма да спрем дотук и ще продължим да пеем”, заканиха се чаровните братя на тръгване от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !