Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стефан Щерев бил циция

отпечатай новината

03.02.2015 13:24 | Видян 3364 пъти

Стефан Щерев бил циция

Популярният от предаването "Шоуто на Канала" и сцените на почти всички софийски театри актьор Стефан Щерев-Чечо се слави като голяма циция сред приятелите си от квартал "Борово", разузна "България Днес".

Гологлавият комик често посещава квартална кръчма, наричана от местните "Зеленото", където пие кафе или бира, и естествено клиентелата са все негови дългогодишни авери и комшии. Често актьорът попада под кръстосания словесен огън, като често майтапите са около неговата пестеливост. От "постоянното присъствие" издават, че не си спомнят случай Чечо да е почерпил, но уточняват, че и той самият не обича някой да му плаща питието. На тема почерпка приятелите все подкачат Щерев, но той приема с усмивка и с по някой лаф бъзиците.

Заради веселия си нрав актьорът не се засягал от "комплиментите" на тема стиснатост, а и защото знаел, че приятелите не влагат злоба в смешките си. Иначе Стефан бил винаги на линия за някоя веселба, както и да помогне на приятел с действия или думи.

Аверите осмиват Чечо, но му влизат в положението, тъй като със съпругата му и негова колежка Добриела Попова имат три деца, момче и две момичета, а заплащането на артистите у нас не е никак завидно.

Самият Щерев признава, че би направил всичко за наследниците си, тъй като чувства, че заради работата си, както и тази на майка им не обръщат нужното внимание на децата. С отглеждането им по-ангажирани били майката и сестрата на актьора.
"От малки децата се гледат почти сами - признава Стефан. - Синът ми израсна в Сливенския театър, където бяхме в началото. Водехме го в количката, тъй като и двамата с Добриела играехме. Не че са изоставени - сестра ми е в София, майка ми помага, но на децата им липсваме."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !