30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Сериали втора ръка

отпечатай новината

04.02.2015 09:10 | Видян 2209 пъти | Гласували 1

Сериали втора ръка

Премиерата на Скандал по Нова вчера би била събитие, ако в същото време по Фокс Лайф не течеше 8-ата серия от ЧЕТВЪРТИЯ, да, 4-ия, сезон на същия сериал. На който никой не би обърнал внимание, ако по бТВ не бяха наврели в 12 през нощта посред лято феноменалния Къща от карти, продуциран от Кевин Спейси, който разказва много по-проникновено и по-интересно за задкулисието на Белия дом. Защото именно с тази тема се занимава Скандал.
С други думи Скандал е Къща от карти за бедни!
 Това бТВ да слага турски сапунки в праймтайма и да заточва блокбъстърите в десета глуха е нещо толкова тъпо, че надминава дори ротацията на новичък италиански сериал с гаджето на Дарина Павлова в главната роля, дето ТВ7 (да, "и все пак тя се върти") пуска в обедните и среднощните часове без никаква реклама и пиар.
Тъпо е, но пък е политически коректно в нашата страна на победилата свобода на словото. Ами ако някой роден големец се познае в героите на Къща от карти и вземе да се обиди дотолкова, че да откаже да се явява в сутрешния блок?!
За някого може да е смешно, че бТВ нарича Джон Кери - Джим Кери, а новия шеф на ВКС - Гроздан Панов вместо Лозан Панов. Но това е по-скоро тъжно. Понеже е национална характеристика или поне браншова. Отговор на въпроса: Къде сме ние??? Кънчовците го задават 25 години. Ето им отговор...Но да се върнем на сериалите.
Фокс започна този понеделник четвърти сезон на друг хитов сериал - Отмъщението. Кабеларката, посветила цялата си програма на хайклас поредици, пионерски завъртя още първия сезон от сагата преди 3 години. После Нова го пусна със забавния етикет "премиера". Та чак го лансира посредством ВИП Брадър като нещо ново и вълнуващо. Да, вълнуващо е. Но не е ново....
Изобщо не коментираме въртенето на до болка познати поредици като Ренегат с Лоренцо Ламас, който вече ще се пенсионира, н-тото въртене на Под прикритие, на Стъклен дом и на  Четвърта власт, които не спират да текат по ефирки, кабеларки и прочие "медии". Понеже това дори не е втора ръка, ами трета и следваща цедка...
В тази връзка, няма как да не отбележим 136-ото излъчване на Титаник в 18-ото издание на Треска за Оскари или нейната алтернатива по филмовите канали на основните тв групи - тази около бТВ и другата около Нова. Хубаво е, че ни подсещат за предстоящата в края на месеца церемония за наградите, но вече предизвикват не само позиви, но и уртикария у драгия зрител. Знаем ги наизуст тези филми!
Телевизионерите още ли се чудят защото рейтингите на 2014 г. бяха наполовина на тези от 2013 г.??? Цъкат ли с език, че най-гледаното тв предаване в родината беше мачът Пулев - Кличко. Това не им ли подсказва - давайте уникати, неща, които никога няма да се повторят.
Стига втора ръка, стига трета цедка.

автор: автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !