Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тровят българска фолк звезда с антифриз

отпечатай новината

04.02.2015 10:03 | Видян 4058 пъти

Тровят българска фолк звезда с антифриз

Фолк певицата Вероника е станала жертва на съседите си, с които от дълго време има проблем. Пайнерката винаги вежливо ги поздравявала, щом се засекат, но те никога не й отвръщали. Получавала от тях само злобни и завистливи погледи. Чашата преляла, когато пред вратата й сложили чиния с ядене, полято с антифриз. В една тарелка сложили хляб, риба, поляти с течността.

В първия момент Вероника си помислила, че това е мил жест към нея и ястието е за нея. После се сетила, че съседите й не са толкова мили и че най-вероятно в манджата има нещо, което ще отрови някое от домашните й любимци, ако им я сипе. Любовта към животните също не се нравила на съкооператорите на певицата. Тя гледала вкъщи няколко свои, но обичала да храни и уличните.

Източници на в. „Шоу“ издават, че ненавистта на съседите към певицата идва от факта, че тя демонстрирала висок стандарт на живот. Завиждали й за богатия мъж, макар че й певицата има прилични доходи, тъй като работи, освен като изпълнителка, и в сферата на кулинарията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !