12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Свекървата на Мария с бижута за милиони

отпечатай новината

04.02.2015 12:29 | Видян 2996 пъти

Свекървата на Мария с бижута за милиони

Свекървата на фолк певицата Мария е не по-малко отрупвана с бижута от нея. Макар 40-годишната Диана Русанова да е прясно омъжена за Добромир Гущеров, тя маже от богатството на фамилията с пълни шепи.

Диана е втората съпруга на милионера – преди това той бе женен за лекар-хематолог. Със съпругата му Анелия няколко пъти са се разделяли и отново са се събирали, докато накрая червеният депутат не се влюбва в Диана. Русанова е обикновена жена – работила е като сервитьорка, а по-късно продавала билети в бинго зала. Светският живот и скъпарските бижута не са й били познати по онова време.

Бързо обаче успява да завърти главата на Добромир Гущеров така, че той скорострелно сваля 54 кг – нещо, което Мария не успя да постигне с Християн. Депутатът започва да ходи на фитнес и коренно променя външния си вид. В крайна сметка изоставя съпругата си Анелия завинаги и заживява с Диана.

Че бившата бинго-продавачка е обсипвана с бижута, говори една криминална случка, пише "Галерия". По време на почивката на Гущеров и Диана в семейния им хотел в Попина от стаята им са задигнато 4900 евро, 700 лева, цифров фотоапарат, часовник и бижута с марка „Картие“ и колие с огромен диамант на обща стойност половин милион лева. След като Гущеров сигнализирал в полицията, престъпникът бил заловен и вещите – върнати. На сватбата си Диана бе с не по-евтини бижута.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !