Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Швед направи конструктор с фигурките на Крисия, Хасан и Ибрахим

отпечатай новината

05.02.2015 13:09 | Видян 1408 пъти

Швед направи конструктор с фигурките на Крисия, Хасан и Ибрахим

21-годишния швед Александро Крьогер Дегерфилд е очарован от нашите таланти Крисия, Хасан и Ибрахим, дотолкова, че направи конструктор с фигурките на българските деца. Представя ги така, както на финала на детската Евровизия в Малта - братята свирят на черен и бял роял, а Крисия е с корона на главата.

"Не знаех за този конструктор”, каза вчера Ангелина Попова, майката на Крисия, пред "24 часа”. Същите фигурки Дегерфилд е направил и на Юлия Чедхамар, шведската представителка в конкурса, както и на групата "Пепърминтс” от Сан Марино. Снимки с играчките с техните образи бяха публикувани в официалната страница на песенното състезание Евровизия.

Конструкторите са създадени по идея именно на Александро Крьогер Дегерфилд, който е пял на конкурса през 2004 г. в Инстанбул. Проектът се казва  "Евровизия с играчки” и е актуален вече 10 години, шведът прави играчки на едни от най-запомнящите се участници, след това снима кратки филми с играчките и ги пуска в Youtube.

Той получава предложение за работа от най-известната компания за конструктори в света, след като поставил рекорд по купени играчки в eBay.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !