Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Вижте порасналата Ема от "Приятели"

отпечатай новината

06.02.2015 14:56 | Видян 2317 пъти

Вижте порасналата Ема от

Най-малката участничка в хитовия сериал „Приятели” е бебето на Рейчъл (Дженифър Анистън) и Рос (Дейвид Шуимър). Момиченцето се появява на бял свят в продукцията в резултат от бурна вечер между приятелите години, след като те са се разделили. Раждането ѝ сближава Рейчъл и Рос и те по равно се грижат за Ема без да подновяват връзката си до последните епизоди на сериала, окупирал малкия екран в периода 1994-2004 г.

Всъщност малката е изиграна не от една, а от две актриси – близначките Никол и Кали Шелдън. 12-години по-късно момичетата вече са на 13 и са готови да превземат Холивуд с малки стъпки. Блондинките със сини очи имат още няколко изяви на екрана след участието си в „Приятели”. През 2006 г. те отново влизат в образа на момиче на име Ема в лентата Novel Romance. През 2013 г. Никол се снима и във филма Maxwell, а заедно със сестра си участва в продукцията Agorable (2012).

Никол и Кели не са единствените близнаци, взели участие в „Приятели”. Дилън и Коул Спроус влизат в ролята на сина на Рос от брака му с Керъл – Бен. Младежите днес са на 22 години и вече имат завиден стаж в шоубизнеса. През 2005 г. те получават собствено Дисни шоу с името „The Suite Life Of Zack & Cody”, което ги превръща в най-високоплатените тийн звезди на компанията за онези времена. Всеки от тях е получавал по 40 000 долара на епизод. През 2011 г. братята влизат в университет в Ню Йорк и зарязват актьорската си  кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !