Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джеймс Артър и Джо Лин Търнър на бляскавия финал на X Factor

отпечатай новината

06.02.2015 17:12 | Видян 1272 пъти

Джеймс Артър и Джо Лин Търнър на бляскавия финал на X Factor

Финал на световно ниво очаква зрителите на третия сезон на X Factor. Американската рок легенда и вокалист на Rainbow и Deep Purple – Джо Лин Търнър, и британската поп звезда и победител в X Factor UK, идват в България, специално за да участват на финала на шоуто този понеделник, 9 февруари, от 20.00 ч. по Нова. Новината бе съобщена в ефира на „Здравей, България” от Саня Армутлиева. За първи път музикални звезди от подобен ранг излизат на сцената на български музикален формат, за да допринесат за истински грандиозен финал.

Двамата не само ще бъдат специални гости в най-решаващия момент, но ще пеят в дует с двама от претендентите. Интересното е, че и Джеймс Артър, и Джо Лин Търнър вече имат поглед върху таланта на Невена, Михаела и Славин. Изпълнителят на хита Impossible, който помогна на Саня в избора на най-добрите от отбора на момичетата, добре познава Михаела и Невена. В Къщата на съдиите, където беше гост-ментор, Артър придоби първите си впечатления за тях. „Тя е поп звезда”, бяха думите, с които той коментира изпълнението на Михаела, а Невена определи като „страхотна певица”.

Джо Лин Търнър също бе впечатлен от X Factor България, а причината е рок откритието на сезона Славин Славчев. Световноизвестният фронтмен изрази възхищението си пред родния талант, като на своята официална Facebook страница сподели изпълнението му на една от култовите песни на Rainbow – Can’t Let You Go. „Истинска чест е, че изпя една от нашите песни. Нетипична песен за такова шоу. Справи се много добре! Браво!”, беше коментарът на рок легендата.  

Световните звезди Джеймс Артър и Джо Лин Търнър ще излязат на сцената на X Factor, за да подкрепят бъдещите музикални звезди на България. Кой финалист ще сбъдне мечтата си и ще застане до своя идол? И кой ще бъде новият X Factor на България?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !