Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Три звездни дуета на големия финал на Х Фактор

отпечатай новината

08.02.2015 14:59 | Видян 2250 пъти

Три звездни дуета на големия финал на Х Фактор

Рок легендата Джо Лин Търнър забива със Славин, британската поп звезда Джеймс Артър пее в дует с Михаела, а безкомпромисният победител от X Фактор 2013 Жана Бергендорф излиза на сцената с Невена Пейкова – това ще бъдат трите звездни дуета на големия финал на шоуто в понеделник, 9 февруари, от 20.00 ч. по Нова.

Фронтменът на „Рейнбоу“ (Rainbow) и „Дийп пърпъл“ (Deep Purple) Джо Лин Търнър ще разтърси публиката заедно с рок откритието на сезона Славин – двамата ще изпълнят едно от емблематичните парчета на „Рейнбоу“.
Това ще бъде сбъдната мечта за родния талант, след като веднъж вече призна, че Търнър е сред топ 5 любимите му рок вокали.

Жана Бергендорф, която впечатли самия Саймън Кауел с таланта си, ще даде своята подкрепа за един от най-сериозните претенденти – Невена Пейкова. Двете ще направят шеметно дуетно изпълнение на вечен хит, който този път той ще прозвучи в нетрадиционен госпел вариант.

Изпълнителят на хита Impossible Джеймс Артър ще излезе на сцената на родния X Фактор с нов аранжимент на известно парче, създаден с помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Фактор Велокобритания. След като в къщата на съдиите, Артър определи Михаела като истинска поп звезда, сега той ще пее в дует именно с нея.
Как ще се представят тримата финалисти рамо до рамо с едни от най-големите световни и български звезди? Кой ще бъде новият X Фактор на България?
 
Гледайте големия финал този понеделник от 20:00 ч. само по Нова ТВ.  
снимка: X Factor Bulgaria
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !