Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джо Лин Търнър за финала на X Factor: „Ще бъде вълнуващо шоу”

отпечатай новината

09.02.2015 14:57 | Видян 1485 пъти

Джо Лин Търнър за финала на X Factor:  „Ще бъде вълнуващо шоу”

„Ще бъде много вълнуващо шоу! Все пак е финал, а финалът е голяма вечер!“, сподели очакванията си за големия финал на "Х фактор" (X Factor) рок легендата Джо Лин Търнър.

„Смятам, че ще бъде нещо наистина специално. Имам много работа по европейското си турне и наистина съжалявам, че не мога да остана по-дълго. Имам много приятели тук!“, добави вокалистът на "Рейнбоу" и "Дийп Пърпъл", който не скри симпатиите си към България и вълнението от срещата си с българските таланти.

След като го посрещна на летището, самият Славин призна, че все още е вцепенен от изненадата и ще направи всичко възможно, за да бъде достоен партньор на Търнър в техния рок дует. Пред Новините на Нова ТВ своите очаквания за финала сподели и британската поп звезда Джеймс Артър.

„Щастлив съм, че съм отново тук! Миналият път си изкарах страхотно и съм сигурен, че този път ще изкарам още по-добре. Вълнувам се за финала! Очаква ни една много забавна нощ!“.

По време на срещата си с Михаела той не скри, че не е изненадан и че още от самото начало е знаел, че тя ще стигне до финала. „Страхотно е да пееш с победител. За мен беше мечта да пея с нея”, коментира Невена дуета си с Жана Бергендорф в ефира на „Здравей, България” тази сутрин.

Двете ще изпълнят специален госпъл аранжимент на вечно евъргрийн парче. „Изключително силна двойка сме”, беше коментарът и на безкомпромисния победител от "Х фактор" през 2013 г. „Невена е ужасно талантлива”, добави още Жана.

Три звездни дуета, едно грандиозно шоу и дългоочакваната развръзка – кой ще бъде новият "Х фактор"  на България – тази вечер, 20:00 ч по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !