Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Месечков и Мари Вачева в надпревара за Мис и Мистър Св. Валентин

отпечатай новината

09.02.2015 15:09 | Видян 2531 пъти

Месечков и Мари Вачева в надпревара за Мис и Мистър Св. Валентин

Една от най-обсъжданите двойки у нас - шампионът по танци Наско Месечков и актрисата Елен Колева оспорват челното място в класацията Мис и Мистър Свети Валентин 2015 с топмодела Мари Вачева и австрийския бизнесмен  Мартин Колегер. Гласуването за двойка на феновете тече във фейсбук, а финалът с награждаването е утре, вторник от 21 часа в клуб Ла Кубанита.  

В челната тройка на номинираните звездни двойки са пеещата водеща Кали и третият й мъж Влади, а плътно зад тях са Ники Китаеца и съпругата му Виолета. В по-малко гласове са  фолкдивата Емануела с Димитър Динев, син на строителния предприемач Динко Динев Както и продуцентът Андрей Арнаудов с Бориса Тютюнджиева.

Звездата от сериала "Под прикритие" Мариан Вълев за пореден път скандализира с дамите до себе си - този път в прегръдките на Александра Тюркмен, дъщеря на убития бос Фатик. В класацията попада и скандалният актьор  Явор Бахаров с певицата-актриса Вики Терзийска, както и Мис Силикон Джулиана Гани, която се сгоди за любимия мъж Роман Стоичков.

По време на церемонията жури от журналисти и ценители ще определи  голямата награда в конкурса. С музика и много горещи танци гостите ще се забавляват и ще се наслаждават на влюбените двойки.  Наградният фонд е осигурен от най-предпочитания клуб в София - Ла Кубанита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !