Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Единственото нещо, което можеш да...

Единственото нещо, което можеш да направиш с кофти...

Великан убива Захари Бахаров

отпечатай новината

09.02.2015 18:00 | Видян 6328 пъти

Великан убива Захари Бахаров

Захари Бахаров може да е много печен, но няма шанс срещу Грегор Клегейн, по прякор Планината, исполина от световноизвестния сериал "Игра на тронове". Както стана ясно, Бахаров се включва с роля във фентъзи лентата, която представя историята на няколко заможни семейства, които се бият за кралския престол.


Героят на мафиота Иво от "Под прикритие" в "Игра на тронове" е доста страшен. Бахаров ще е предводител на степно племе, което е известно с жестокостта и склонността си към канибализъм. От първия кадър на Захари се вижда, че е облечен в кожи и държи огромна брадва в ръце.

Физиономията му, която в трейлъра на "Игра на тронове" е бойна, ще се стопи много бързо, щом срещне Планината.

В ролята на опасния воин е Хафтор Бьорнсон. Не само на екран той е внушителен. 25-годишният мъж преди дни счупи 1000-годишен викингски рекорд за сила. Aктьорът извървя пет стъпки, носейки 10-метров дънер с тегло 650 килограма. Бьорнсон, родом от Исландия, е успял да изпълни подвига благодарение на дългогодишната си физическа подготовка. В младежките си години той е бил успешен баскетболист, но травма го кара да се откаже от този спорт и да се насочи към силовите занимания.


Старият рекорд е от 1015 г. и принадлежи на викинга Орм Сторулфсон, за когото се твърди, че е направил три стъпки със същата тежест като Планината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !