Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Константин се гаври с Лили

отпечатай новината

10.02.2015 10:59 | Видян 3052 пъти

Константин се гаври с Лили

Най-актуалният фолкизпълнител Константин взе на жесток подбив примата на българската естрада Лили Иванова, видя "България Днес". Коцето реши да трупа точки пред феновете си, като се присмива на гърба на най-голямата ни музикална звезда. Това се случи по време на участие на чалгаджията в собствената му дискотека в Студентски град неделя вечер.

Видимо подпийнал, изпълнителят на "Предишната" започна да имитира Лили Иванова с типичните за нея жестове, като за целта дори си преправи гласа.
"Скъпи приятели, поздравявам ви със следващата ми песен", изчурулика Коцето с преправения си глас. Той не спираше да пие по време на цялото си участие, като призна, че още преди излизането на сцената е ударил едно уиски за отскок.
Компания на изпълнителя правеше и друг кадър от къщата на "Биг брадър" - Пацо. Култовият зевзек от Гълъбово дори се качи на сцената, приканван от изпълнителя, който не спря да се гаври и с него.
Константин беше черпен от посетители

Свидетел на неуместните бъзици стана вратарят на националния отбор Николай Михайлов, който бе поздравен на няколко пъти. Ники изобщо не попадна в групата на тима си за последния мач, след като преди това пусна 8 гола за 8 дни във вратата си. Явно футболистът е решил да утеши мъката в родната чалгаджийница. Михайлов може да не спасява голови удари, но умело се измъкна да не бъде сниман от фотографите на нощното заведение.
Иначе гаврите на Коцето не свършиха дотук. Под прицела му попадна дори величието Лучано Павароти. След като изпя емблематичното "О, соле мио", фолкаджията се изцепи: "Ако ме беше чул Павароти, сега сигурно щеше да се обърне в гроба си." Дойде ред и на ветеранката във фолкгилдията Глория, която също бе успешно имитирана с ирония от Константин.
"Хайде да ви видя ръчичките горе.", изгъбарка се подпийналият певец. И добави: "Какви ръчички, бе. Аз вдигам във фитнеса и имам ръчища."

Най-шокиращият момент настъпи, когато Констанин започна да пее великата песен от македонския край "Ако умра ил загина". Доста неадекватно обаче на фона на патриотичния текст полуголи танцьорки въртяха задните си части в ритмите на народната песен. Това ни най-малко не шокира присъстващите студенти, които се отдадоха на разгулно парти.

снимка: Плаза

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !