Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Спират системите на Боби Кристина на 11 февруари, 3 години след Уитни?

отпечатай новината

10.02.2015 16:26 | Видян 2017 пъти

Спират системите на Боби Кристина на 11 февруари, 3 години след Уитни?

Зловещ ритуал предстои да извършат близките на дъщерята на мъртвата Уитни Хюстън - Боби Кристина. Според „Ню Йорк Поуст", който се позовава на свои източници, на 11 февруари, когато почина певицата ще изключат системите на момичето в болницата.

21-годишната Боби-Кристина е в мозъчна смърт от 31 януари, когато беше намерена паднала във ваната в банята си, подобно на майка си, която бе намерена мъртва по същия начин. Намерили са я приятелят й Ник Гордън и друг общ познат, който дошъл на гости. Именно твърдения на момчето, че видял мъжът на Боби да чисти кървави петна, наведе разследващите на мисълта, че половинката й може да е опитал да я убие.

Разследването сега е насочено към него, тъй като той има история, свързана с домашно насилие, твърди Ти Ем Зи. В понеделник, Си Ен Ен предаде, че 21-годишното момиче е било открито с рани по лицето и устните. До леглото й постоянно са бащата - Боби Браун и бабата на Кристина. Баща й се молеше на Господ да спаси детето му, но лекарите не дават надежда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !