Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Миранда Кер се появи с много секси мъж

отпечатай новината

11.02.2015 10:27 | Видян 1482 пъти

Миранда Кер се появи с много секси мъж

Откакто се раздели със съпруга си Орландо Блум през октомври 2013, Миранда Кер не спира да повтаря, че е необвързана и няма нов мъж в живота си. Името на ангела бе свързвано с това на милиардера Джеймс Пакър, който дори се сби със свой приятел заради красавицата, ала тя упорито отрича да имат връзка.

До момента Кер никога не е била уловена на едно място с богаташа, ала изненадващо тя все пак се появи с мистериозен мъж на наградите „Грами”. Хубавецът с посребрели коси и сиво сако бе неотлъчно до моделката през цялата вечер и дори я бранеше от нахалните репортери. Това постави въпроса дали не е неин бодигард?

Миранда видимо сияеше в компанията му и го търсеше с поглед постоянно. Кер нежно го докосваше по рамото, което бе демонстрация, че двамата имат по-близки отношения. истериозният мъж, чието име все още не е ясно, грабна вниманието на дамите на събитието и те открито го събличаха с поглед. Някои дори коментираха, че прилича много на любимия на Лейди Гага – актьорът Тейлър Кини – само че с няколко годинки отгоре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !