Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Азис сдобри Преслава и Бирмата

отпечатай новината

12.02.2015 14:03 | Видян 3288 пъти

Азис сдобри Преслава и Бирмата

Любовта между Георги Станоев – Бирмата и Преслава е толкова голяма, че е грехота те са стоят далеч един от друг. До това мнение е стигнал колегата на фолк певицата Азис, който е инцииатор на сдобряването й с милионерския наследник. Ромският славей познава добре и двамата. Научил е, че приятелите му съжаляват, че са далеч един от друг и затова той решил да вземе нещата в свои ръце и да ги помири.

Организирал среща в столично заведение, на която пръв пристигнал Бирмата с ново тузарско „Ферари“. Бизнесменът бил толкова нетърпелив, че паркирал на място за инвалиди, свидетелстват папараците на „България Днес“. Фолк фурията и Азис закъсняли за срещата, поради трудността да открият мястото на срещата. След като все пак успяла да го намери, Преси слязла от возилото си с 24-каратова усмивка.

„Бившите“ стояли в заведението около час в обсъждане – да си дадат нов шанс. После първи си тръгнал Жоро, а Преслава останала в компанията на Азис, за да обсъдят клюките около срещата. Певицата пък се изфука с гъзарски номер на „Мерцедес“-а си. Той е PR884. Буквите са първите две от фолк псевдонима й, а последните две цифри са от годината й на раждане – 1984.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !