Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вижте майките на чалгаджийките

отпечатай новината

12.02.2015 16:55 | Видян 6555 пъти | Гласували 2

Вижте майките на чалгаджийките

Поп фолкът направи не само изпълнителките известни, но и техните родители, на които не се налага да работят покрай таланта на децата си. Живото доказателство за това е майката на фолк фурията Мария. Преди дъщеря й да стане известна и да започне да печели космически хонорари, Йорданка трябвало да работи на три места, за да изхранва семейството си. След като баща им ги напуска, Данчето сама отглежда Мария и сестра й Ирена. Денем работи като секретарка в селскостопанска фирма, следобед отива в частна компания, а нощем проверява тото фишове.

Днес не й се налага да работи нищо, защото дъщеря й Мара не само е една от най-известните певици в Пайнер, ами и се омъжи за милионера Християн Гущеров. Хриси е поел грижите не само за съпругата си, но и за нейната майка, сестра, както и за дъщеричката й от предишния й мъж.

Подобен е и случаят с майките на Глория и Галена. И двете в момента имат една-единствена, но много отговорна професия – да бъдат баби, пише в. „Галерия“. Бабата на Симона Загорова например преди дълги години е била обща работничка, препитавала се е и като продавачка.

Стефка Пенева също като Глория е имала гласови качества, но заради несъгласието на близките си, се отказала от музиката. Вече 15 години майката на примата живее заедно с дъщеря си и внучка си, грижи се за домакинството и гозбите.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !