Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

И Емилия бойкотира „Пайнер“?

отпечатай новината

13.02.2015 09:47 | Видян 3318 пъти

И Емилия бойкотира „Пайнер“?

Емилия е поредната чалга дива, която е на път да отсвири тазгодишното издание на наградите на телевизия „Планета", научи „Всеки ден". Половинката на Коко Динев била бясна, че за поредна година е една от изпълнителките с най-малко номинации. Емилия се оплаквала, че е искрено обидена и разочарована от отношението, което среща.

„Всички знаят, че наградите са нагласени и големият победител в края на вечерта ще е Джена, която ще грабне приза за най-добра и обичана певица, без реално да го заслужава. Това обиди Емилия, която имаше успешна година, направи няколко хита и засне хубави клипове. За пореден път обаче името й е зад тези на Преслава и Галена", коментират запознати с тегобите на родената в Раднево блондинка.

Колегите на Емилия Константин и Андреа също имат намерение да бойкотират тазгодишната церемония. И двамата роптаят срещу категориите, в които са номинирани, и не се чувстват оценени. Докато Коцето обаче се оправда с факта, че дава път на по-младите си колеги Галин и Фики, то половинката на Кубрат Пулев откровено изрази яда си от факта, че е пренебрегната в една от най-важните за нея категории - „Посланик на българската музика зад граница". Както знаем, световното признание е най-важно за Теодора, както е истинското име на певицата.

На 24 февруари в зала 1 на НДК ще бъде дадено началото на бляскавата церемония по връчването на статуетките. За 13-ти път с концерт спектакъл ще бъдат отличени фаворитите, които са одобрени лично от боса на компанията Митко Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !