Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Вижте как Пайнер успя да унизи Алисия и Коцето

отпечатай новината

15.02.2015 11:20 | Видян 4997 пъти

Вижте как Пайнер успя да унизи Алисия и Коцето

Фолк певците Алисия и Константин станаха жертва на човешка грешка - случайна или умишлена, която датира от месец и половина и все още никой не я е отстранил, видя HotArena! В сайта на телевизия „Планета“, който обслужва интересите на музикална компания „Пайнер“, в началото на януари е публикуван кадър от клипа на тандема към песента им „Не си ти“. Във фотото обаче е допуснат нелеп гаф.
 
На масата, зад главите на Алисия и Коцето, има голяма ваза, а до нея забравена пластмасова бутилка с препарат за почистване. Сигурно са почиствали масата, преди Коцето да реши да просне Алисия страстно върху нея. Спреят придава неподправена колоритност на цялата снимка, но може би не е коректно спрямо изпълнителите и всички от екипа, които са се потрудили да реализират музикалния проект.
 
Все пак човешко е да се греши, особено ако е случайно. Друг е въпросът ако някой нарочно е забравил тубичката с препарат, в момента, в който дуетът позира за фотосесия. HotArena провери и не откри същата изцепка във видеото на „Не си ти“. Дори да е имало заснети кадри с Коцето, Алисия и препарата, те са били уловени и изрязани навреме.
Снимка: hotarena.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !