Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Гонят Емо Чолаков от БТВ?

отпечатай новината

17.02.2015 11:19 | Видян 2449 пъти

Гонят Емо Чолаков от БТВ?

Забавният синоптик на БТВ Емил Чолаков съвсем скоро може да остане на улицата, пише жълт вестник. Той бил “трън в очите на ръководството на медията заради системните си появявания на работа в нетрезво състояние”, гласи още клюката. В такива моменти водещият бил нервен, вдигал скандали на колегите си и няколко пъти бил мъмрен от шефовете си. Спасявало го само това, че зрителите го харесват.

Лъжа е, каза вчера усмихнатият синоптик, пише "24 часа". “Тази “история” се появява веднъж на 2-3 години в различни жълти вестници, които се преписват едни от други, без дори да си дадат труда да внесат малко разнообразие в лъжите. Не само че не съм уволнен, но имам и повече задължения отпреди”, каза Емо Чолаков.

Емо е изключително ценен професионалист и талант, много важен член на екипа, казаха от телевизията. Миналата година той стана ръководител на екипа на “Прогнозата за времето”. Работата му както в ефир, така и зад кадър е безупречна, а самият той е много обичан не само от зрителите, но и от колегите си в нюзрума и в цялата телевизия, допълват от медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !