Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

инжекция за оргазъм сред подаръците за номинираните за "Оскар"

отпечатай новината

17.02.2015 16:34 | Видян 1671 пъти

инжекция за оргазъм сред подаръците за номинираните за

Знаменитостите, номинирани за "Оскар" в актьорските и режисьорската категории, които се разминат със заветната статуетка, няма да си тръгнат от церемонията с празни ръце. По традиция те ще получат подаръчни кошници от лосанджелиската фирма "Distinctive Assets", която ги раздава независимо от Академията за кинематографично изкуство и наука.

Тази година обаче манията "50 нюанса сиво" явно не е подминала и най-бляскавото шоу в развлекателния бизнес - сред подаръците в традиционните кошници има инжекция за оргазъм, пише в. "Дейли експрес". Процедурата O-Shot, известна още като инжекция за оргазъм, обещава "вагинално подмладяване".

Според сайта на компанията, която я предлага, при тази нехирургическата процедура се инжектира богата на тромбоцити плазма, която от своя страна стимулира производството на стволови клетки и изграждането на по-млада тъкан (бел. ред. тази процедура се използва и за подмладяване на лица). Подмладяването на вагината от своя страна спомага за разрешаване на някои проблеми при жените, свръзани с незадържането на урина и сексуални проблеми.

Това не е първата нестандартна процедура, предлагана в подаръчните кошници. Миналата година номинираните получиха хапчета за отслабване и роботизирана система за присаждане на коса. През 2012 г. на претендентите, които не спечелиха "Оскар"-и, беше предложена възможността да се подложат на неинвазивно отстраняване на мазнините.

Освен инжекция за оргазъм, сред подаръците в тазгодишните кошници за разминалите се престижното отличие номинирани актьори и режисьори има луксозна почивка в Тоскана, изработена по поръчка сребърна огърлица и вибратор, както и още много други разнообразни подаръци, като персонален хороскоп и уроци по самоконтрол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !