Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ива Софиянска - самотна майка

отпечатай новината

18.02.2015 09:00 | Видян 8673 пъти | Гласували 2

Ива Софиянска - самотна майка

Ива Софиянска - Божкова от половин година е самотна майка, научи „Всеки ден". Средната щерка на бившия премиер и столичен кмет Стефан Софиянски е била изоставена от съпруга си Антон Божков, разкриха близки до семейството. Двамата не са заедно още от лятото, а Ива се е опитала да скрие това дори от майка си и баща си. Чак наскоро признала, че бракът не й е потръгнал.

Причината за раздялата засега не са ясни. Наш читател уточни, че синът на най-богатия българин Васил Божков е прекарал цяло лято в елитния столичен ресторант „Аркадия" до Четвърто РПУ в кв. „Лозенец". Антон пристигал с чисто новото си БМВ Х5 M Power, издържано в светлокафяв металик. За сигурността му са следели четирима охранители, двама от които са отсядали заедно с шефа си вътре в ресторанта, а другата двойка е стояла на пост в старото БВМ Х5 на паркинга.

Богатият наследник на империята на Васил Божков обаче винаги пристигал само в компанията на свои близки приятели, за да похват наденички с бира, но Ива Софиянска не се вяснала нито веднъж. Твърди се, че семейната драма е станала в този период, само 6-7 месеца, след като двамата станаха родители на малката Мая. Ива роди бебето си на 17 ноември 2013 г., а сега се грижи сама за него.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !