Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Двама ранени на снимачната площадка на новия филм за Джеймс Бонд

отпечатай новината

19.02.2015 10:27 | Видян 1245 пъти

Двама ранени на снимачната площадка на новия филм за Джеймс Бонд

Двама британски техници получиха сериозни наранявания по време на инцидент на снимачната площадка на следващия филм за Джеймс Бонд "Спектър" в провинция Тирол в Австрия, предаде FP. Вследствие на каскада автомобил се блъснал в платформа по време на снимките на филма, притискайки техник към нея. Другият пострадал техник се намирал върху платформата, поясниха от полицията.

Двамата ранени техници, чийто живот не е застрашен, били откарани с хеликоптер в местна болница. Трети британец, който получил по-леки наранявания, бил лекуван на място.

В Австрийските Алпи от началото на януари се заснемат сцени от филма "Спектър", който трябва да се появи по екраните през есента тази година. Филмът е с участието на Даниъл Крейг в ролята на агент 007, Кристоф Валц, Леа Сейду и Моника Белучи.

Снимките на новия филм за Джеймс Бонд определено не вървят по план. Заснемането на новата лента с Даниъл Крейг в главната роля започнаха на 8 декември, малко след това актьорът изкълчи коляното си на снимачната площадка в Бъкимгамшър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !