Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Адриана: Искам тройка с Джена и Коцето

отпечатай новината

19.02.2015 12:25 | Видян 3138 пъти

Адриана: Искам тройка с Джена и Коцето

"Искам тройка с Джена и Константин. Тя е много сексапилна, голяма сладурана. Има прекрасно тяло, харесват ми гърдите й. А той е много готин и няма да му простя." Еротичните мисли сподели пред "България Днес" фолкпевицата Адриана. Русокосата фурия се впусна в порноиндустрията и засне няколко розови филмчета от по 15 минути в Чехия. Срещу 20 000 евро тя прие предложението на US продуценти за френска любов с още две жени и мъж, без обаче тя да прави секс.

"С мъжа в лентата си разменяме само орални ласки. Но сега бих се възползвала пълноценно от мъжките ласки и бих го направила не само с един, а дори и с двама. Предпочитам груповия секс, забавлението е много по-голямо. Иначе размерът определено има значение. Колкото по-голям, толкова по-добре. И да умее да го използва, разбира се", обяви пред вестника палавата певица.

"Представям си как сме в една кола с Джена и Константин. Шофираме в гората по тъмно, когато автомобила се поврежда. Няма никой наоколо, няма кой да ни помогне. Оставаме сами в нищото и тъмното. Тогава започвам да опипвам Джена, да я галя навсякъде и да я целувам. Тя ми отвръща със същото. С нея се почваме, а след това се включват Константин и шофьорът. Искам да пробвам и Борис Дали, много е сладък. Може и той да ни вози", разпалва въображението си дивата, която няма задръжки, стига да пожелае някой.

снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !