За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Детски калкан на ул.Позитано изгря...

Детски калкан на ул.Позитано изгря днес: Фото на деня

Хасан и Ибрахим в трио с Лили

отпечатай новината

23.02.2015 11:01 | Видян 1897 пъти

Хасан и Ибрахим в трио с Лили

"Мечтата на Хасан и Ибрахим е да направят трио на сцената заедно с Лили Иванова и Васил Найденов. Не само ги обичаме, а ги обожаваме." Съкровеното желание сподели пред "България Днес" таткото на близнаците виртуози Дениз Игнатов.

"Готов съм да инициирам разговори и срещи, за да може идеите да се осъществят. Готови сме да го направим още днес, но се притеснявам някой да не каже, че сме се възгордели, и да попита "какви са тия и за кои се помислиха", разсъждава бащата.
Освен с естрадните звезди момчетата се надяват да направят концерти съвместно с Тони Димитрова и Ваня Костова. А дотогава талантливите братя ежедневно репетират на белия роял, който те получиха като подарък.

"Той е много ценен и дългоочакван за тях. Раздават се максимално, свирят всеки ден поне по 5 часа. Имат си и строг режим - сменят се на половин час. И задължително роялът се почиства сутрин и вечер. Това е необходимото време, за което трябва да се усъвършенстват и да постигнем общата цел. Защото до 2020 г. най-добрите пианисти в света ще бъдат българи. Няма да казвам кои са, но не е трудно за никой да се досети", обяви с усмивка пред вестника бащата на малките виртуози. Наред с мечтите за нови предизвикателства, момчетата почти не слизат от сцената, радостен е Игнатов.

"Във великолепно здраве са и двамата. Преди дни свириха с Варненската филхармония. После се обадиха от Плевенската с покана за съвместен концерт на 25 март. Очакваме обаждания също от Пловдивската и Софийската филхармония. Бяха и на концерт на пианиста Георги Черкин, попиват от майсторлъка на доказаните в занаята", разказва с ентусиазъм грижовният баща.

Снимка: pressadaily

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !