Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Принц Чарлз вярва,че НЛО е кацнало в двора на починалия му дядо

отпечатай новината

23.02.2015 15:11 | Видян 1625 пъти

Принц Чарлз вярва,че НЛО е кацнало в двора на починалия му дядо

Преди време Риана издаде, че е силно развълнувана от извънземните и дори е наела „НЛО-ловец”, който да я информира, ако такива бъдат забелязани на нашата планета. Оказва се, че барбадоската не е единствената знаменитост, която вярва в съществуването на друга форма на живот извън Земята. Принц Чарлз също тайно се вълнува от НЛО-субектите и дори се абонирал за специално издание, което да го държи в час с новините по темета.

Това издаде НЛО-експертът Стивън Грийр, който твърди, че лично е коментирал с кралската особа темата по време на премиерата на „Междузвездни войни” през 1996 г. и дори го снабдил с ценни документи за различни открития на нашата планета.

От разказа му става ясно, че синът на кралица Елизабет II се запалил по космическите кораби, след като дядо му Лорд Маунтбатън му разкрил, че е извънземен кораб е кацнала в двора му. Чарлз и баща му Филип се доверили на възрастния мъж и започнали да следят НЛО-активността на Земята с помощта на въпросното издание.

„Принц Чарлз и принц Филип са били много заинтересовани да се сдобият със списанието. Те са го получавали в неотбелязан плик и са държали абонаментът им да се пази в пълна тайна”, сподели пред Daily Star Грийр. „Интересът им започна малко преди смъртта на лорд Маунтабтън. Трудно е да не повярваш на някого, когото обичаш, без значение колко налудничаво звучи историята му”, добави НЛО-експертът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !