Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Митко Пайнера проговори за отношенията си с Жоро Илиев

отпечатай новината

24.02.2015 09:00 | Видян 3318 пъти

Митко Пайнера проговори за отношенията си с Жоро Илиев

Президентът на „Пайнер” Митко Димитров за първи път проговори в какви отношения е бил с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Пайнера направи това в интервю за списание „LOVE style“. Музикалният продуцент разкри дали е бил заплашван, искал ли е човекът, който спонсорираше голяма част от другите музикални компании да вземе бизнеса му и срещали ли са се очи в очи. „Никога не сме имали проблеми, с която и да било силова групировка или личност“, казва инж. Митко Димитров.

 „С Жоро Илиев лично не съм се срещал, но чрез други хора сме комуникирали. Веднъж дори ме учуди, че получих предложение от негово име да заработим с една млада и талантлива изпълнителка, при положение, че има около себе си музикални компании. За мен това беше признание, че добре си вършим работата“, спомня си той. Митко Пайнера категорично отрича и някога Жоро Илиев да е искал да му вземе бизнеса. „То и не става току-така, като кошница с ябълки…”, обяснява инженерът.

Продуцентът коментира и годишните награди на телевизия „Планета”, които ще бъдат раздадени в зала 1 на НДК. Той отрича да се меси в определянето на статуетките и дори казва: „Накрая констатираме, че след церемонията всички са ни сърдити, дори и наградените“.

Митко Димитров отрече и слуха, че ще прекрати договора с Глория. „Поне от моя страна няма причина. Разбираме се прекрасно. Глория е певица с главна буква. Само хит й трябва, за да оглави класациите. Не е лесно, но тя го е правила през годините и имам чувството, че пак й предстои“, обясни той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !