Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Чалгата пръсна 50 бона за рокли

отпечатай новината

24.02.2015 09:13 | Видян 3429 пъти

Чалгата пръсна 50 бона за рокли

Около 50 000 лева струват роклите, с които ще дефилират звездите на фолка на годишните награди на телевизия „Планета” тази вече в зала 1 на НДК, съобщава „Телеграф”. „Има певица, която ще облече рокля за 10 бона, а тази на Преслава е само 1500 лева”, разкриха от екипа на шоуто. Броени часове преди церемонията две от претендентките „Певица на годината” – Преслава и Джена, се върнаха от Дубай, където бяха със свои отделни компании и хванаха солиден тен.

Ивана е звездата, която ще открие 13-те годишни музикални награди. В концерта са включени и няколко премиери, в които певците ще атакуват класациите. Борис дали и Теди Александрова ще представят „Ти не харчиш”. Деси Слава ще изпее за първи път нова песен след завръщането си в „Пайнер”, която се казва „Не го прави”.

Из интернет се завъртя таен списък с наградите, които ще се раздадат. Според него Джена ще стане певица на годината, а Галин ще е №1 при мъжете. Преслава ще си тръгне със статуетките „Музикален идол” и „Баладичен хит”.

Анелия и Гъмзата за дует на годината, а Соня Немска и Теди Александрова ще си разделят приза за албум. Райна пък щяла да вземе наградите в две категории на фолклор – за изпълнители и за албум. „Още колко нощи” на Цветелина Янев пък е фаворит в класацията за видеоклип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !