Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джей Ло и Марк Антъни се събраха

отпечатай новината

24.02.2015 11:44 | Видян 2637 пъти

Джей Ло и Марк Антъни се събраха

Дженифър Лопес и бившият ѝ съпруг Марк Антъни се събраха отново, но само за да отпразнуват рождения ден на децата си. В събота двете звезди, които поддържат добри приятелски отношения, бяха домакини на парти по случай навършването на 7 години на техните близнаци Макс и Еми.

45-годишната горда майка побърза да сподели снимки от събитието в социалната мрежа, като написа: „Време за парти!!! Честит 7-и рожден ден на кокосовите орехчета!“. Джей Ло публикува очарователна снимка на цялото семейство, на която щастливи позират двамата малчугани, Марк Антъни и певицата.

Бащата на латината, Дейвид, също бе сред гостите на партито. Той дори позира заедно с дъщеря си и допълни колекцията от празнични селфита. Според E! Online близнаците и техните приятели се радвали на огромен надуваем замък, много лакомства и тениски в духа на любимите им игри.

Джей Ло и Марк Антъни се разделиха през 2011 година. Малко след това певицата и актриса започна връзката си с Каспър Смарт, с когото обаче вече е разделена. Бившият съпруг на Лопес обаче отново намери любовта в лицето на 26-годишния модел Шанън де Лима, за която дори се ожени в края на миналата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !