Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Венета Райкова се пенсионира

отпечатай новината

25.02.2015 15:08 | Видян 2267 пъти

Венета Райкова се пенсионира

Венета Райкова най-накрая призна, че окончателно е приключила с кариерата си на водеща на телевизионен таблиод, научи "България Днес".

"Омръзна ми да ме питат какво става с "Горещо". Колко пъти трябва да повтарям, че напуснах предаването на 12 юли 2014 г. и още тогава го обявих официално", написа гневно блондинката на профила си в социалната мрежа Фейсбук. Фенове на светската журналистка продължават да пожелават на Райкова скорошно завръщане на екран и ново предаване в същия стил, което, меко казано, дразни темпераментната Вени.

"От два месеца си почивам, с този стил приключих, повече няма да водя телевизионен таблоид“, категорична е дългогодишната телевизионерка. Близки до тв звездата твърдят, че след толкова години на екран почивката все повече започвала да се харесва на Венета. Първоначално хапливата водеща била в депресия, че остава без работа, но сега се наслаждавала на свободното си време повече от всякога и дори мислела, че е дошло време официално да се пенсионира.

"Смея да кажа, че тя се чувства добре. Намира време да тренира, да се вижда с приятелите си от детството и от училище, както и да обръща повече внимание на малкия Патрик и на мъжа си Тихомир. Бизнесът на Тишо върви добре, така че те не са притеснени и финансово. Защо й е пак да се връща на ринга на светската суета", издава нейна доверена приятелка.

Последната изява на Райкова като водеща беше в предаването "Голямата уста", което представляваше коментарно студио към риалитито на Нова телевизия "ВИП брадър". Дали Венета някога ще зарадва отново феновете си от екрана, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !