Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ким призна: Къпя се веднъж на пет дни, дневната ми козметиката струва $2,000

отпечатай новината

25.02.2015 16:41 | Видян 2416 пъти

Ким призна: Къпя се веднъж на пет дни, дневната ми козметиката струва $2,000

Ким Кардашиян привлича вниманието, където ѝ да се появи. Тя отдавна разкри, че не излиза от дома си без грим и харчи луди пари за визията си. В интервю пред сайта за красота Into The Gloss риалити звездата сподели тайните на красотата си и наблегна на специалния режим, с който поддържа буйната си грива.

„Косата ми ли? Къпя я веднъж на пет дни. Първия ден я оформям със сешоар, на втория слагам преса, на третия втривам разни масла, а на четвъртия просто я връзвам на опашка. На петия ден вече я измивам с шампоан”, обясни хубавицата.

Ритуалът ѝ за грижа на лицето също е строг и не търпи компромиси. Крим разкри, че обожава да се маже с различни кремове и козметики, които са адски скъпи. Продуктите, които използва всеки ден, струват около 2000 долара. „Благословена съм, защото обожавам да се гримирам и да се занимавам с косата си. Обичам да експериментирам с различни продукти и тенденции. Постоянно опитвам нови неща”, добави половинката на Кание Уест.

Когато е била по-млада, Кардашиян е била и по-немарлива относно кожата си. Тя обясни, че често си е лягала с грим и е пропускала много от стъпките за разкрасяване. Днес обаче Ким е истински педант на тема грижа за кожата и косата. Тя не само отделя много време и средства за това, а и редовно се оставя в ръцете на изпитани гримьори и фризьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !