Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Мис България живее с жена

отпечатай новината

27.02.2015 11:07 | Видян 1527 пъти

Мис България живее с жена

Симона Евгениева е предпочела да дели един апартамент с фолкпевицата Алекса вместо с мъж. Това веднага породи съмнения за сексуалната ориентация на кръшната девойка, която обича да се забавлява лудо и няколко пъти е показвала, че няма задръжки и не се съобразява с общоприетите норми.

Ситуацията става още по-съмнителна и от факта, че и двете хубавици в момента са свободни и си нямат гаджета. Посочената за най-красива българка няма приятел и разби на пух и прах всички спекулации, че си има богат любовник и живее заедно с него. Симона и Алекса не могат да се оплачат от липса на мъжко внимание и постоянно са обект на свалки от представители на силния пол. Девойките често обикалят нощните заведения на София, където провокират с предизвикателна визия и купонджийско настроение. Симона и Алекса са толкова неразделни, че дори наскоро отишли заедно на почивка.

"С Алекса сме много близки приятелки, нищо повече! Когато имаме свободно време, обичаме да го прекарваме заедно и да се забавляваме. С Алекса много си приличаме като характери и сигурно затова съжителството ни е хубаво. Тя е по-голяма от мен и често й искам съвети, в които се вслушвам", коментира специално за "България Днес" Мис България 2014 Симона Евгениева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !