Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кети Кор обяви война на златотърсачките

отпечатай новината

02.03.2015 08:00 | Видян 1623 пъти

Кети Кор обяви война на златотърсачките

Еротичният модел Кети Кор обяви война на златотърсачките. "Искам да изчистя името на жените, които кандидатстват за Мис Плеймейт. Това, че имаме снимки в списание, полуголи, това, че се явяваме на конкурс пряко свързан с еротиката, не ни прави пошли и евтини. Жената трябва да е нежна и елегантна, а не да се предлага и да търси богати чичковци", каза тя в "На светло" по Нова телевизия.

"Разбира се, че се страхувам, че ще ме нарекат бръмчалка. Имала съм гадни сблъсъци. Предлагаха ми 2, 3, 4 000 за една нощ с жест, който означава само - ще те купя, ти ще си моя. Това е отработен манталитет, срещу който се бунтувам", каза моделката. 

"Ако една жена има достойнство и силата да е самостоятелна, никога няма да приеме такъв тип оферти. Като няма кой да приема такива оферти, няма да ги има. Най-голямата ми амбиция е да променя нещата. Винаги бих помогнала на някого, както съм го и правила. Много хора обаче, дори мои колежки, реагират агресивно и злобно срещу мен и категорично отхвърлят каузата ми", каза още Кети. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !