Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Криско с фобия от дебелани

отпечатай новината

04.03.2015 12:49 | Видян 1929 пъти

Криско с фобия от дебелани

Феновете знаят, че освен душата си на концерт Криско редовно разголва и дупето си (джинсите с ниска талия често му изиграват лоша шега). Как обаче изглежда стройният рапър върху високи токчета и защо има фобия от дебелани ще разберем в третия сезон на „Като две капки вода”, който стартира вчера по Нова.

Елегантните обувки са по вкуса на Криско само ако са част от женски крак, полегнал върху рамото му, а не от сценичния му гардероб, пише "Монитор". Той изпада в неистова паника при вида на 20-сантиметровите страстоубийки, с които стилистите на шоуто по Нова са готови да го превърнат в истинска кралица на нощта, стига червения бутон на шоуто да му поднесе такъв персонаж, научи „Монитор”. Авторът на „Видимо доволни” бойкотира чепиците най-вече заради това, че ще го спънат в танците на сцената.

По-голямо предизвикателство от токчетата за Криско е само опцията да изиграе дебела певица, тъй като никак не си пада по пищните ханшове и обръчът от дунапрени, с които трябва да се опакова, за да разтресе телеса пред камерите. Във формата за визуални метаморфози Криско ще опита да надскочи и вокалния си потенциал, изпълнявайки хитове на широк спектър артисти – от Веселин Маринов и Паша Христова до Уитни Хюстън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !