Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Цеци къта 700 хил. в бижута от Самоковеца

отпечатай новината

05.03.2015 14:13 | Видян 1296 пъти

Цеци къта 700 хил. в бижута от Самоковеца

Красимирова е наследила впечатляващи диаманти убития си любовник Константин Димитров-Косьо Самоковеца. Цеци къта 700 хиляди лева в бижута от любовника си. От младини манекенката обожавала скъпите бижута и затова вместо коли и разни безполезни подаръци, събирала от богатите си мъже ценни бижута на известни световни марки с редки камъни, които били отличен начин да инвестира, разкриват запознати с личния й живот.

Цеци пазела в специални банкови сейфове в чужбина колекцията си от бижута само на известни марки – Ван Клийф, Шопар, Картие, Тифани и Бучелати, разкрива нейна близка приятелка. Повечето от украшенията на синеокия топмодел били с ценни диаманти, избирани от руски бижутер, живеещ в Испания, на когото Красимирова се доверявала от години. Голяма част от най-скъпите аксесоари на Цеци били купени именно от Самоковеца, с когото тя изкара по-малко от година преди да бъде убит. Дори за това кратко време, Красимирова успяла да натрупа цяло състояние в бижута като подаръци от него.

„Косьо беше лудо влюбен в Цеци. Любовта им беше като от романите и тя също много го обичаше. Затова не й отказваше нищо, а всеки ден се стремеше да я глези като кралица. Диаманти й подаряваше по-често от червени рози, и то не какви да е, а само най-добрите”, разкриват още приближени до Красимирова. По думите им манекенката от години живеела именно благодарение на ценната си колекция, която обаче не продавала, а отдавала под наем, включително на известни кино звезди. Перлата в колекцията й била огърлица с огромен розов диамант, която няколко пъти участвала и в холивудски продукции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !