Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Лорд Минчев стяга бляскав Руски бал

отпечатай новината

05.03.2015 18:00 | Видян 3062 пъти

Лорд Минчев стяга бляскав Руски бал

Мощен руски холдинг, който има офиси и в България, е ангажирал половината ресторант Друзьа , където на 25 април ще се проведе традиционният Руски бал. Организаторът на събитето лорд Евгени Минчев отказа да назове компанията, но потвърди пред наш репортер, че Диамантената, Златната, Платинената и Кралската маси вече са продадени.

Това прави почти 50% от общия брой на местата . Тази година Евгени ще посреща гостите си с бизнесдамата на 2014 година д-р Ружа Игнатова. Председател на организационния комитет пък ще бъде притежателката на салони Емритаж Наталия Верхозина . В комитета  влизат още  бизнес дамите Славка Каравелова, адвокат Биляна Тончева, Елена Кристиано, Ивана Скендерова, Силвия Хрисимова- Шонлебе и други.

Тази година Руския бал е посветен на 75-та годишнина от рождението на Емил Димитров.  Лорд Минчев вече е разговарял с най-близката приятелка на Емил приживе Богдана Карадочева, както и със заслужилият артист на Руската федерация Бисер Киров, които са изразили желанието си да присъстват. Руската принцеса Олга Романова вече е изпратила поздравително писмо до гостите и организаторите на престижното събитие.

Стивън Боумън – звезда от британската легендарна група Blake пристига в София на 25 април. Певецът ще бъде специален гост на организатора  на благотворителното събитие лорд Евгени Минчев и ще изпълни две от своите песни. Тази събота пък Ресторант Elea в Мол Парадайс ще посрещне гостите на голямото гръцко парти на Евгени, на което ще си дадат среща добрата гръцка кухня и хубавата песен.

снимка: бизнес-дамата Ружа Игнатова ще посреща гостите заедно с лорд Минчев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !