Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Бирмата ступал и Ники Михайлов

отпечатай новината

06.03.2015 11:13 | Видян 2746 пъти

Бирмата ступал и Ники Михайлов

Георги Станоев-Малката Бирма от ревност е луд за връзване, като освен Фики Стораро, в това е имал възможността да се убеди преди време и Ники Михайлов, припомнят летописци на чалгата. Милионерският син едва не е пребил Малката Перука миналото лято.

По едно време вратарят и Бирмата бяха първи приятели, но меракът на Мамин Ники развалил завинаги дружбата им, споделя "Всеки ден". Говори се, че плешивият национал вбесил перничанина с мръснишки съобщения до благоверната му. Късно вечер Михайлов пращал еротични есемеси до чалга дивата с покани да му гостува. След като нейните тактични опити да отклони свалките не свършили работа, тя се оплакала на приятеля си. Наложило се с похотливия футболист да се заеме лично Бирмата.

Милионерският син се засякъл с вратаря в заведение в Слънчев бряг и след няколко обърнати питиета налетял с 200 на мераклията да оправи приятелката му. Синът на Боби Михайлов като по чудо бил спасен от охраната си, чийто кордон Бирмата не успял да пробие. Така на Ники му се размина мелето, но все пак в суматохата отнесъл 2-3 крошета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !