Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Роузи Хънтингтън: Бях провинциално дете

отпечатай новината

08.03.2015 11:39 | Видян 1957 пъти

Роузи Хънтингтън: Бях провинциално дете

узи Хънтингтън-Уайтли със сигурност е една от най-впечатляващите британки. Доказателство за това е новата фотосесия на сексапилния модел за списание Esquire, Великобритания. Снимките са заснети под лазурното слънце на Лос Анджелис, а фотограф е Саймън Емет.

Красивата блондинка позира в секси бански костюми, които показват идеалното ѝ тяло и ни напомнят една от причините, заради които толкова много хора обичат лятото. В априлския брой на списанието 27-годишната Роузи не само съблазнява с много гола плът, но и дава любопитно интервю. Ето и малка част от него:

За тийнейджърството и желанията ѝ по това време: „Бях провинциално дете, което искаше да отиде в града. Когато станах тийнейджърка, започнах да се вдъхновявам от модата, културата и пътуването. Исках космополитен живот и възможности, които можех да получа, само ако живея в Лондон. Исках да бъда в град, който е обаятелен, секси и малко опасен“.

За местата, които иска да посети: „Бих искала да отида във Виетнам, Лаос, Бирма и Южна Америка. Иска ми се да прекарам повече време в Рио. Също така искам да отида отново в Аржентина, както и в Чили – ще се радвам да посетя Мачу Пикчу“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !