Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Дъщерята на Азис отряза косата си за онкоболни

отпечатай новината

09.03.2015 11:21 | Видян 2340 пъти

Дъщерята на Азис отряза косата си за онкоболни

Когато 7-годишната Рая Василева - дъщерята на Азис, разбира, че много онкоболни имат нужда от коса за направата на перука, си намисля да отреже своята. Взема решението лесно, въпреки че дълго време чака своята коса да стигне до кръста. Нещо повече, прави го, без да се замисли.Поне така написа баща ѝ в личния си профил във фейсбук и допълни:

“Моята дъщеря Рая отряза косите си! Горд съм, че отглеждаме с майка ѝ такова дете! Така съм възпитал своята дъщеря. Не съм оставил това да направи телевизията или която и да било медия! Не търся отговорност за възпитанието на детето си от никой артист, певец или каквото и да било друго. Защото това е моята мисия в живота ми! Обичаме те, Рая!”

Изпълнителят пусна и снимка на отрязаната плитка, която Рая дарява за каузата “Промени живота си сега”. Направила го е на 3 март, националния празник на България. Досега Азис никога не е показвал дъщеря си. Направи го само веднъж, след като се роди през август 2007 г. Миналата година пусна нейна снимка в социалната мрежа от ваканция в Дубай. На кадъра обаче не се вижда лицето на Рая, която е в първи клас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !