Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Лора Караджова: Не познавам нотите, защо са ми уроци по пеене?

отпечатай новината

09.03.2015 11:59 | Видян 1697 пъти

Лора Караджова: Не познавам нотите, защо са ми уроци по пеене?

Не познавам нотите, никога не съм ходила на солфеж. Но защо са ми уроци по пеене? Музиката ми е в кръвта. Такова завидно самочувствие демонстрира дъщерята на рок динозавъра Йордан Караджов - Лора. "Чест й прави, че успя да избяга от моята сянка, че не се превърна в "дъщерята на Данчо Караджов", добави именитият баща пред Сашо Диков.

За разлика от щерка си, която очевидно няма и капка комплекси, вокалистът на "Сигнал" заяви, че и до ден днешен се притеснява, когато излиза на сцена. "Не може да не се притесняваш, излизаш пред толкова хора, които очакват много от теб", сподели той. Баща и дъщеря "върнаха лентата" назад, когато едва 17-годишна Лора разголва тяло за мъжко списание. "Той не се притесняваше толкова за мен, колкото за китарата си, с която се снимах", заяви певицата.

Запитан как е приел новината, че дъщеря му е взимала наркотици, Данчо Караджов отговори учудено: "Не знам такова нещо и се надявам тя да не го е правила". Лора обаче не скри, че е пушила марихуана в училище. "Но не ми хареса, не ми действаше въобще. Дори ме потискаше в идеята да се развивам като музикант. И когато го спрях това, нещата тръгнаха да се развиват много по-добре", заяви певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !