Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Пребиха Ивайло Захариев

отпечатай новината

09.03.2015 16:39 | Видян 2366 пъти

Пребиха Ивайло Захариев

Ивайло Захариев претърпява сериозен инцидент. Ранен е и трябва спешно да постъпи в болница. А всички около него - и лекари, и сестри, и пациенти, са глухонеми. Единственият, който може да чува, е той самият.

В такава роля влезе актьорът, който стана известен с хитовия сериал "Под прикритие". Захариев решава да се включи в снимките веднага щом разбира с каква цел се правят. "Това е клип, с който ще се събират средства за построяване на информационен център за глухонеми хора. Идеята е да се поставим на тяхно място", обясни той  пред 24 часа.

Заради снимките той отива преди десетина дни в Пета градска болница. Гримират лицето му така, все едно че наистина е преживял инцидент. И работи по клипа цял ден напълно благотворително, както правят и всички останали, решили да се включат в него.

Много вероятно е скоро той да почне работа и по новия сезон на "Под прикритие". Такъв със сигурност ще има, защото сценаристите му се събраха преди две седмици да обсъдят неговия сценарий. От екипа обаче все още не издават кога ще тръгнат снимките.
Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !