Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Риана се мести при Лео

отпечатай новината

10.03.2015 15:51 | Видян 1542 пъти

Риана се мести при Лео

Според последните слухове Риана на практика се е нанесла да живее в къщата на новия си любим - Леонардо ди Каприо, макар да не го е направила официално. Приближен до попзвездата казва: "Тя на практика се премести в неговия дом в Лос Анджелис и двамата вече планират да прекарат великденските празници заедно."

Връзката между певицата и холивудския актьор започва да става все по-сериозна, въпреки че първоначално двамата искаха само да се позабавляват заедно без ангажименти. "Те прекарват все повече време заедно, а той прави всичко възможно тя да се чувства у дома си в неговата къща в Холивуд. Отделил ѝ е дори специална стая, в която тя може да си пуши", допълва източникът.

40-годишният Лео наскоро организира парти по случай 27-ия рожден ден на попзвездата и тогава двамата бяха заснети за първи път в една компания. Според информациите те са започнали да се виждат малко преди Коледа, но отношенията им са се задълбочили преди около месец, Рири дори вече е поканила Лео в Барбадос следващия месец, за да се запознае с близките ѝ, като бъде гост на сватбата на братовчедка ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !