Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Елза Парини шокира Венета Райкова на нейна територия

отпечатай новината

24.10.2008 14:15 | Видян 11017 пъти | Гласували 2

Елза Парини шокира Венета Райкова на нейна територия

Тази събота 25 октомври 2008 година специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е скандалната Елза Парини - най-известният травестит в България. Елза Парини долетя от Варна специално за гостуването си при Венета Райкова, за да изненада водещата Венета Райкова с факта, че двамата не само са родени в Попово, а и са били заедно в една детска градина. Елза Парини разбулва и една история от детството на Венета Райкова, за която знаят само най-близките й хора – оказва се, че най-известният травестит в България е „онзи Ивайло от Попово”, който е причинил нещо толкова лошо на малката Венета, че дядо й решил да отиде и да му отвърне със същото.

Елза Парини коментира значението на думата травестит и разкрива какво всъщност означава да си травестит в България. Това, че си травестит не означава да показваш сексуалните си предпочитания, а по-скоро предпочитанията по отношение на външния ти вид и вътрешното ти усещане. Въпреки че, отговори на въпроса с мъже или жени предпочита да прави секс и разкри, че е имала връзки с известни личности, Елза Парини призна, че оценява красотата и на двата пола. Елза разкрива и че е имала предложение от шеф на телевизия да й направи предаване в една от трите най-големи медии срещу сексуалните й услуги.

Най-известният травестит в България признава, че умее да разпознава безпогрешно престореният от истинския травестит и коментира факта, че хора с нормална ориентация се представят за гей, за да успеят така: „Богатите превърнаха целия народ в проститутки!” Според нея лошият имидж на травеститите е от шест-седем години насам и се дължи на факта, че много от травеститите освен, че започнали да се предлагат на улицата, започнали да мамят и обират хората.

Какво се е случило между Венета Райкова и Ивайло от Попово в миналото? Как Ивайло става Елза Парини и скъпо ли е да си травестит? Какви са цените на мъжката проституция в Испания и България? Как приема Галена песента на Елза Парини, в която се коментира порно клипчето на фолк дивата и в какви отношения са двете в момента? Коя е следващата светска личност, на която Елза Парини е решила да посвети песен? Отговорите на всички тези въпроси само в „Горещо”, събота, 25 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !