Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ива Екимова зачева в Америка

отпечатай новината

16.03.2015 12:24 | Видян 1445 пъти

Ива Екимова зачева в Америка

Ива Екимова и годеникът й Петрозар още не са разкрила дали има дата, на която ще сключат брак, но се готвят за дълго и романтично пътуване зад граница. Дестинацията вече е избрана – Америка, а там младоженците са си обещали за пръв път от много време да се откъсне напълно от всякакви работни ангажименти, пише „Уикенд“. Макар да са заедно вече почти 6 години, Ива и Петрозар рядко намират време един за друг. Причината е в пиарката, която дълго отлагала момента да покани новия мъж в живота си да живее под един покрив с дъщеря й. Петрозар пък от друга страна не искал да насилва тийнейджърката Дара да го приема като втори татко, та избягвал да й се натрапва излишно.

След брака на Ива и Петрозар обаче семейството ще добие съвсем завършен вид и тогава младоженците най-накрая ще се чувстват спокойни да се усамотяват. Двамата влюбени имали силно желание да се отдадат на страстни занимания, с които най-накрая да увеличат семейството си с още един член.

За да го направят, Ива и Петрозар обаче искали да се намират възможно най-далеч от стреса и забързаното си ежедневие. И тъй като пиарката можела да почива само ако е далеч от столицата, двамата си обещали да поработят над наследник веднага щом успеят да намерят време за чуждоземна ексурзия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !